fbpx

Овен – Годишен хороскоп за 2019

През изминалите седем години се научихте да живеете с непредсказуемостта в живота си. Мото в ежедневието ви беше „Очаквай неочакваното“.А правенето на ясни и стабилни планове се оказа невъзможна мисия.

Всичките ви главоболия и несполуки бяха предписани на Уран в Овен.„Виновникът“ е известен като царят на хаоса и бунтарството, отключващ в нас порива на свободата и неподчинението.

Резултатът – промени на 180 градуса. Всичко ненужно от живота ви си тръгва.

Новият живот след Уран в Овен  

Хората често започват нов живот. Като нови и различни хора.Сменят професии, градове,държави. Започват и приключват бракове. Често сами се изненадват от смелите си решения и нестандартните си идеи.

Периодът на Уран в Овен продължи от 11 март 2011г. до 15 май 2018 г.

Последното триумфално завръщане на Уран в Овен е между 6 ноември 2018г. и 6 март 2019 г. Това ще даде най-силно отражение в живота на Овните, родени между 10-ти и 20-ти април.

До 6-ти март бъдете по-търпеливи, тъй като ви предстои нова порция от промени на всички фронтове. Много Овни продължават да се преориентират, променяйки своята кариера, държава или местожителство. Тепърва затваряте една глава от живота си, която съвсем спокойно може да носи заглавието „Очаквай неочакваното“.

До март месец изненадите продължават. Предстоят ви нова порция интензивни трансформации  във вашите връзки, кариера и цялостен начин на живот. Едно е сигурно – животът ви вече никога няма да е същият.

Променяйки изцяло сценария на живота си, в съзнанието ви изплуват много нови и свежи идеи. Някои от тях са гениални. Не пропускайте да си ги запишете. За по-сигурно може да си направите тетрадка-дневник на новите си идеи.

Поривът за свобода

Помислете как да създадете повече свобода в живота си. Може би искате да започнете онлайн бизнес? Може би мечтаете за свободна професия? А може би ви трябва още малко кураж да започнете да печелите от хобито си.

Изкарайте на показ своята ярка индивидуалност, без да робувате какво ще кажат хората.

Слeд 6-ти март 2019г. ви очаква доста повече стабилност и сигурност. Отдъхнете си 🙂 Следващото завръщане на Уран в Овен ще бъде чак след 84 години, живот и здраве!

Подробна прогноза за вашия зодиакален знак по месеци и декади, Лунен календар за 2019 и практики как да сбъдвате желанията си ще откриете тук.

Вашият коментар