fbpx

Зимно слънцестоене: програмиране на новата година

Намираме се в един от най-важните и силни енергийно дни за цялата година. На 21-ви срещу 22-ри в 00:24 настъпва Зимното слънцестоене.

Знакът на Козирога поставя началото на зимата. А с него е хубаво да се замислим и какви са нашите цели до периода на следващия кардинален знак – Овен.

Ето и списък с въпроси, за които е важно да бъдем максимално честни пред себе си:

Как искаме да започнем годината си?
Какви професионални цели имаме?
Какъв е нашият план?
Реалистични ли сме в очакванията си?
Готови ли сме да работим достатъчно и системно?
Поемаме ли отговорност за живота, който имаме?
Готови ли сме да платим цената за целите, които си поставяме?

Днес енергията е изключително силна, така че може да отделите време за медитация и да визуализирате нещата, които искате да ви се случат през 2019 г.

След като вече внимателно и осъзнато сте започнали да програмирате годината си, е време да освободите пространство за новото. Утре е и Пълнолунието на 1-ви градус в Рак. Опитайте се да започнете годината без обиди, вкопчване в миналото и неразрешени семейни спорове. Помислете от какво и от кои вещи желаете да се освободите?  Има ли нещо, което задръства енергията в дома ви? Ако усещате негативна енергия, го пренаредете или украсете коледно, ако все още не сте го направили. Вижте имате ли неплатени сметки и в кой хаос може да внесете повече ред?

Ако положите поне малко усилия да изчистите своето енергийно поле, ще отворите много повече пространство за новото през 2019-та.

Вашият коментар