ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ 


1. Как се провеждат консултациите? 

Консултациите се провеждат в два формата.

  • Вариант 1 – Под формата на разговор онлайн през делничните дни между 9 и 16ч. Получавате запис на разговора, който може да прослушвате неограничен брой пъти.
  • Вариант 2-  Консултация под формата на аудио запис. Предварително ми изпращате своите дата, час и място на раждане както и най-важните си теми и въпроси. Това ви дава възможност да прослушвате информацията неограничен брой пъти и да не пропуснете нещо важно. След като получите записа имате възможност да ми изпратите до 3 въпроса в рамките на следващите 7 дни.

2. Какви данни са ви необходими?

Име и фамилия, дата, час и място на раждане.

3. Какво да правя, ако не знам часа си на раждане? 

Ако не знаете часа си на раждане, може да потърсите информацията в ЕСГРАОН.

Ако все още нямате информация, може да си направите ректификация (изчисляване на точен час на раждане на базата на дати на вече отминали важни събития).

Ако колебанието на семейството ви със сигурност е до 1ч, ще направя вашата ректификация безплатно по време на часа ви.

Ако колебанието е повече от 60 минути, е необходимо да си запишете час за ректификация, тъй като това отнема повече време и по-сериозни изчисления.

Екипът ни ще ви изпрати предварителен списък с въпроси, за да се подготвите.

4.  Колко време отнема изготвянето на хороскопа ми? 

Срокът за изпращане на записа на вашата консултация е 20 работни дни. Изготвям консултациите хронологично по реда на поръчването им.

5.  Какво да правя, ако имам допълнителен въпрос по време на годината?

Тъй като физически нямам възможност да отговоря на всички въпроси, предлагам услугата “Отговор на допълнителен въпрос”. Тя е за хората, които вече са си правили подробна консултация през последните 12 месеца, но имат кратък допълнителен въпрос. Цената на тази консултация е 45 лв.

6.  Какви са методите на плащане?

Консултацията се заплаща предварително. Методите на плащане са: автоматично през сайта с карта или PayPal както и по банков път / EasyPay:

  • Данни за заплащане по банков път:

Титуляр : “Деница Астролъджи” ЕООД

Номер по IBAN: BG23BPBI81701606640919

Банка: Пощенска банка

Основание : Вашите име и фамилия – консултация

  • За EasyPay:

Необходима ви е банковата сметка.

  • PayPal:

Krasimirova.denitsa@gmail.com

7.  Какви са правилата за консултации?

Часовете се записват и заплащат предварително. Необходими са ми вашите дата, час и място на раждане.

8.  Какви са моите принципи и етика на работа?

Информацията,която споделяте,е напълно конфиденциална.

Астропсихологът няма право да коментира кои са неговите клиенти, както и да дава примери с факти и истории от живота на други негови клиенти.Няма право да споделя или използва личните данни на клиентите,включително дата, час и място на раждане с обучителни или други цели без позволението на клиента.

Получавате пространство на любов, приемане и доверие – моята работа не е да съдя хората, а да работя с тях с отворено сърце.

Като човек сертифициран и по други методи (магистратура Психология на развитието, Теория и практика по семейни констелации и др.) често в практиката си прибягвам не само до астрология. Използвам и други методи, когато преценя,че това би довело до по-голяма завършеност и полезност за клиента. Моите наблюдения са,че често един метод може да е много добър,но недостатъчен сам по себе си.

Уважавам вашият житейски път,свободна воля и възможност да взимате сами решения.