fbpx

РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА И МАРС В РИБИ – ЗВЕЗДЕН КОКТЕЙЛ ОТ ЕМОЦИИ

Периодът на ретроградната Венера в съчетание с Марс в Риби напомня на силно емоционалния танц танго! Две напред, една назад – дори и да не изпълняваме правилно стъпките, важното е да има емоция и преживяване!

Марс е любовникът. Венера – любовницата. Марс е мъжката енергия, Венера – женската. Те не могат да съществуват една без друга.

Венера е ретроградна в Близнаци до 25 юни. Почти 40 дни. Числото 40 не е случайно. Свързва се с пречистване. Понякога трябва да се върнеш назад и да разчистиш всичко старо, което отнема от твоята енергия. Независимо дали ти харесва, независимо дали ти е лесно.

Венера е любовта. Финансите. Ценностите. Често в такива периоди се появят партньори от миналото – може би на кармично ниво имаме нещо недовършено.

Често имаме раздели и разводи – може би отдавна се каним за раздяла, а сега моментът е назрял?

По-често се появяват и финансови проблеми – може би те ни помагат да пренаредим матрицата на своите ценности? Венера е ретро в Близнаци. Символът на Близнаци е римското число II / ♊️. Той представя двойствеността на този знак.

В същия момент Марс навлиза в Риби до 28 юни. Марс и Риби не се харесват много. Марс действа, Риби – чувства.

Ще действаме повече спрямо емоцията, ще сме по-състрадателни, а някои – съжалителни. Често това ще ни пречи да се защитаваме и да взимаме най-добрите решения за себе си. В сянката си Марс в Риби ни провокира да играем жертвата и спасителя.

Очаква ни един интензивен и силно емоционален месец и половина. Кармичните събития за редица от нас са гарантирани. За това подсказват и трите затъмнения – 2 лунни и едно слънчево. Очакваме ги между 5-ти юни и 5-ти юли 🌘🌚🌒.

Вашият коментар