fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 20 МАЙ, СРЯДА

Честит Рожден ден на всички Близнаци! ♊️ Днес в 16:50 Слънцето навлиза във вашия забавен и колоритен знак.И ще остане там до 21 юни!

В сезона на Близнаците,повлияни от вашата енергия, всички ние ще бъдем една идея по-забавни, любопитни, адаптивни и отворени към света. Но също така и непостоянни и променливи.

Тази особеност ще се проявява доста силно в партньорствата и финансите, тъй като до 25 юни Венера е ретроградна и също е в Близнаци. Новите отношения, започнали в този период, рядко се славят с голяма честност, лоялност и стабилност. Но за това допринася и квадратурата на Венера с Нептун в Риби.Тя ще е абсолютно точна след 2 дни.

Eто защо в момента сме много по-склонни да си слагаме розовите очила за лични и финансови теми, които изобщо не са толкова процъфтяващи.

На 22-ри май предстои и Новолуние в Близнаци, а преди него фазата на намаляваща Луна в Телец е синхронична по-скоро да приключваме задачи и теми, които са останали недовършени.

Предвид позицията на Луната в Телец и ретроградната Венера това може да са финансови въпроси, които дълго отлагаме. Както и равносметка всъщност колко ценим и уважаваме себе си. Кои са ситуациите,които показват обратното?

Знаем, че всичко недовършено и недоизяснено изяжда от нашата енергия, така че какъв по-добър момент да се вгледаме във взаимоотношенията си, започвайки от любовта към най-важният човек. Самият себе си. 🌟

Вашият коментар