fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 16 МАЙ, СЪБОТА

Днес продължава точният хармоничен аспект на Слънцето в Телец с Плутон в Козирог. Той ни прави по-интуитивни и проницателни. В неделя и понеделник пък ще е активен точният тригон между Слънцето в Телец и Юпитер в Козирог, който ни зарежда с повече късмет и увереност.

Днес Луната остава в мечтателните Риби. Вълнуват ни теми като изкуство, креативност, психология и духовност. На дневен ред преди всичко е темата как да си създадем повече спокойствие. Релаксиращи активности като слушане на музика, рисуване, йога и медитация, разходка край морето и други “типично рибешки” занимания определено могат да ни го осигурят.


 

Вечерта след 20ч усещане съвпадът на Луната и Нептун в Риби и квадратурата им към ретро Венера в Близнаци.

Късните часове на събота водят до заблуди в любовта, интриги и лесно попадане в сценарии жертва-спасител. В такъв момент не бъдете наивни. Не вярвайте на всичко, което ви се казва. Дори и да изживявате труден момент в личните си отношения покрай ретроградна Венера в Близнаци (13май-25 юни) не се опитвайте да “избягате” от емоциите си чрез алкохол и опиати (Луна съвпад Нептун в Риби).

 

Вашият коментар