fbpx

AСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 6 МАЙ, СРЯДА

Честит празник на всички именици и празнуващи! 💛

Днес активната част от деня започва след 10:06, когато Луната преминава в Скорпион. Събитията започват да се развиват доста интензивно, тъй като утре минути преди 14ч настъпва и Пълнолунието по оста Телец-Скорпион.

По принцип Пълнолунията се свързват с бързите обрати и трансформации. С виждането на крайни резултати. Скорпион сам по себе си е знак на трансформациите, катарзиса, а често и 180-градусовите обрати.

Ето защо през следващите 3 дни, включително и днес, ще ставаме свидетели на толкова бързи и големи обрати. И да, в някои от случаите те изглеждат като кризисна ситуация. Опитайте се да не бъдете крайни.

Неочакванире обрати за днешния ден ще усещаме по-силно в късната част от 6-ти май, когато Луната в Скорпион и Уран в Телец образуват точен напрегнат аспект.

Днес продължава и точният съвпад на Слънцето и Меркурий в Телец. Ето защо денят е подходящ за пътувания, повече контакти, а защо не и възможност да научим нещо ново.

Повече за предстоящите кармични промени през май вижте във 🎬ВИДЕО тук👉 https://www.facebook.com/denitsa.astrology/videos/189636262072913/?vh=e&d=n

За записване на час за индивидуални астрологични консултации👉 https://www.denitsa-astrology.com/konsultacii/astrologichni/

Вашият коментар