fbpx

Стрелец – Годишен хороскоп за 2019

Късметлиите на зодиака през 2019г.

Нова година, нов късмет. За Стрелеца той е двоен. Планетата на късмета е в знака на късмета.И не, не приемайте това за даденост, тъй като се случва само веднъж на 12 години!

Периодът на вашият най-голям късмет започна на 8-ми ноември 2018г. и продължава до 2-ри декември 2019г.

През 2019г. ще срещаме много идеалисти в световен мащаб. Хора, които се борят за идеите си с чисто сърце. Хора, които изпитват нетърпимост към липсата на честност и правда. Светът ще стане много по-отворен към идеята да се учи от чуждите култури, езици и традиции. Много повече хора ще заживеят като номади, ще посещават ашрами и ще извървят духовни пътища като Камино в търсене на непознатата или изгубената частица от себе си.

Тази идеология за света толкова много напомня авантюристичния архетип Стрелец. Ще плувате в свои води в предизвикателствата и приключенията на 2019г.

Как да уловим късмета си?

Несъмнено, едно от най-важните качества на успешните личности, oсвен трудолюбието и таланта, е това те да имат късмет. Астрологията ни помага да следим циклите и да улавяме точното време.

  • Поставяйте си високи цели – Бъдете максималисти в желанията си към Вселената. През 2019г. колкото повече искате, толкова повече ще получавате.
  • Използвайте техники за писане на желания по новолуние
  • Изработете своя собствена карта на желанията. Това представлява колаж с ваши снимки на най-големите ви желания за следващите 4; 6 или 12 месеца. Има много техники как се изработва една такава карта, затова няма да навлизаме във всички детайли. Важно е да имате фокус на енергия и да работите с не повече от една-две теми, за да имате максимални резултати.

Подробна прогноза за вашия зодиакален знак по месеци и декади, Лунен календар за 2019 и практики как да сбъдвате желанията си ще откриете тук.

Вашият коментар