fbpx

МЕРКУРИЙ В ОВЕН – АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 11 АПРИЛ, СЪБОТА

Този уикенд Луната в Стрелец ни зарежда с повече увереност и позитивно настроение.Много от нас се чувстват като философи или писатели, които нямат търпение да споделят какво са научили от преживяното през изминалите седмици.За щастие Луната в Стрелец ни помага наистина да сме по-фокусирани върху цялостната картина и да виждаме уроците зад всяка ситуация.

Днес и Меркурий премина в Овен, където ще остане около 3 седмици – до 27 април.Вестоносецът на зодиака показва как комуникираме и разсъждаваме. Ето защо през следващите 3 седмици:

⭐Ще бъдем по-директни в начина, по който се изразяваме

⭐Не очаквайте много такт и съобразителност – това няма да са сред най-силните ни страни, но за сметка на това:

⭐ Хората ще бъдат по-честни и по-често ще казват това, което наистина мислят

Все пак за Меркурий в Овен важи старата българска поговорка „3 пъти мери, един път режи.“  

Ако и по принцип имаме повече огън в Наталната си карта, наистина е необхдимо да бъдем малко по-внимателни в импулсивните си реакции, защото можем да кажем неща, за които после да съжаляваме.Особено този уикенд, когато и Луната е в Стрелец.

Меркурий в Овен показва за какво мислим. Овен е знак на Аз-а. Тези седмици са прекрасен момент да развием инстинкта си за самосъхранение и т. нар здравословен егоизъм. Момент да се учим да поставяме себе си на първо място, защото ако ние не го правим, няма кой да го направи вместо нас.

Имайте предвид, че днес сутринта имаме опозиция между Луната в Стрелец и Венера в Близнаци. Това е моментът, в който трябва да сме по-внимателни в отношенията си с жените.

Иначе ни очаква един уикенд, изпълнен с много повече страст, ентусиазъм и любов към живота.

Искаш ли да разбереш как да живееш Живот във високи вибрации дори в период на криза? Запиши се на онлайн курс “Как да повишим своята вибрация по време на криза?”👉 https://www.denitsa-astrology.com/product/event-vibraciq/

Индивидуални консултации👉 https://www.denitsa-astrology.com/konsultacii/astrologichni/

Вашият коментар