fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 9 АПРИЛ, ЧЕТВЪРТЪК

Ден след Пълнолунието във Везни все още сме силно повлияни от неговата енергия. Повече за Пълнолунието в знака на любовта, партньорството и бизнеса може да прочетете тук

Днес Луната вече в Скорпион и образува напрегнати аспекти към Уран в Телец, Сатурн и Марс във Водолей. Откакто Уран официално навлезе в Телец и повече не е и няма да се завръща в Овен (от 6-ти март 2018г) всеки месец ставаме свидетели на напрегнатия аспект между Луната в Скорпион и Уран в Телец. Това е момент, в който трудно можем да плануваме деня си с точност, защото събитията обичат да ни изненадват. Неслучайно Уран играе ролята на фокусника в астрологията. Никога не знаем какъв номер ще измисли,за да ни изкара от зоната ни на комфорт.

Обикновено ситуациите са изненадващи във финансов аспект, но могат да бъдат свързани още с желанието ни за свобода срещу желанието на някой друг да ни контролира и манипулира.

Желанието за свобода е силно изразено и от напрегнатия аспект, който планетите образуват към Марс и Сатурн във Водолей. Все едно искаме да направим революция в живота си и да се освободим от нещо или някой, но има външни обстоятелства, които ни саботират.

Може би днес, точно след Пълнолунието във Везни (знака на връзките и бизнес партньорствата) ще научим и за шокиращи новини, свързани с прекратяване на лични и/или професионални отношения. Водолей се асоциира и с нашите приятели и колектив. Ето защо там изненади също не са изключени.Доминантна е марсовата енергия (Слънце в Овен, Луна в Скорпон), така че имайте едно на ум да не сте прекалено крайни и експанзивни в реакциите си.

Искаш ли да разбереш как да живееш Живот във високи вибрации дори в период на криза? Запиши се на онлайн курс “Как да повишим своята вибрация по време на криза?”👉 https://www.denitsa-astrology.com/product/event-vibraciq/

Индивидуални консултации👉 https://www.denitsa-astrology.com/konsultacii/astrologichni/

 

Вашият коментар