fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 9 АВГУСТ, НЕДЕЛЯ

Продължаваме с летните страсти от вчера. Луната все още е в Овен, но днес образува съвпад с Марс. Разликата е, че днес сме някак по-импулсивни и по-нетърпеливи от вчера. Хармоничният аспект на Луната и Марс в Овен към Слънцето в Лъв показва, че искаме всичко да се случва точно така както ние си го представяме, без да правим компромиси и по възможност точно сега, веднага, на момента!

В същия момент си мислим, че сме прави (Меркурий в Лъв) и въобще не мислим в посока компромиси и напасване към ангажиментите или гледната точка на другите.


Трудно ни е да въздържим реакциите си или да изчакаме, когато се налага. Това показват квадратурите на Луната тази неделя първо към Юпитер в Козирог, а в по-късната част на деня и към Плутон и Сатурн в Козирог.

Спортувайте, заявявайте себе си и се борете за това, което искате – моментът наистина е благоприятен, но без да стигате до арогантност и агресия в подхода си. Някои хора, имат нужда от повече време (Сатурн в Козирог) и това би ги отблъснало в дългосрочен план.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар