fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 8.08, СЪБОТА

На 8.08 ни очаква активна и екшън събота! Причината – доминантната огнена стихия. Слънцето и Меркурий са в Лъв, а Луната и Марс – в Овен. Огънят се свързва със страстта, увереността, забавленията и активността. Ето защо този уикенд сме много по-директни в думите и подхода си.Когато искаме нещо, просто го заявяваме и действаме, за да го получим.

Хармоничният аспект между Меркурий в Лъв и Луната в Овен показва, че лесно „палим“, но зад тази експанзивност има честност и готовност наистина да кажем това, което мислим и чувстваме. Без да се самоцензурираме.

Лъв и Овен са двата най – „Аз“ ориентирани знаци. Ето защо централната тема на деня този уикенд ще сме самите ние. Ще говорим и мислим много повече за себе си, а за някои хора това е прекрасен ресурс да придобият повече увереност.

Целият уикенд е изпълнен с много повече динамика и забавления. Хората, родени с доминантна огнена стихия, да внимават да не правят от мухата слон в търсене на повече внимание.

Спортувайте, забавлявайте се и флиртувайте – 8.08 се очертава като един от „най-горещите“ летни дни.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар