fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 8 МАРТ, ПЕТЪК

Очаква ни още един много романтичен и емоционален ден. За това допринася съвпадът на Слънцето и Нептун в Риби! Денят ще е изпълнен с творчески заряд и много креативност.

Емоциите ще са доста по-овладяни от изминалите 2 дни на Новолунието в Риби, които се оказаха океан от емоции за всички емпати и по-сензитивни души.

Днес Луната е в Овен. Денят е изпълнен с динамика, увереност. Вършим задачите със заряд и ентусиазъм.

Съвпадът на Слънцето и Нептун в Риби ни отвежда към избор по-скоро на сантиментални и романтични подаръци. Ретроградният Меркурий ни връща по-скоро към стари избори.

Меркурий е ретрограден – избягвайте покупки на техника и екскурзии. Ако се спирате на техника, запазвайте гаранцията и се убедете, че разполагате с всичко необходимо в случай, че се наложи да я замените.

Ако поръчвате ваучери за екскурзии, избирайте почивки с по-гъвкави дати.

Двете планети, които управляват жените – Венера и Луната днес са в точни хармонични аспекти. По-скоро очакваме ден на разбирателство. Единствено ретро Меркурий може да внесе някои промени в плановете в последния момент. Но той е чудесен за срещи с хора и компании, които отдавна не сме виждали!

Тъй като в момента и Луната, и Венера са в мъжки знаци – Овен и Водолей, очакваме, че дамите днес ще бъдат по-активни и инициативни. Така ако не сте сигурни какъв подарък би ги зарадвал, може да попитате директно. На Луна в Овен може и да ви кажат 🙂

Честит празник, прекрасни дами! Всяка една от вас е ценна точно такава каквато е!

За записване за индивидуални консултации: Натиснете тук

Вашият коментар