fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 4 ЮЛИ, СЪБОТА

Днес освен Денят на независимостта на САЩ е и денят преди последното от общо 3-те затъмнения, с които започнахме лятото. То е Лунно, следователно съвпада с Пълнолунието и е в Козирог. Повече за предстоящото затъмнение може да прочетете тук.

Ясно е, че след като се състои броени часове от Рождения ден на САЩ, то ще се отрази като огромни и разтърсващи трансформации за тях през следващата година. Ясно е, че когато са засегнати Щатите, това влияе на цялата световна икономика. Аз не съм мунданен астрог, затова и няма да дълбая в тази тема.

Днес на личностно ниво може да предусещаме някакво напрежение. Желание да се разделим с нещо.

Да приключим с даден а тема в живота си. На пръв поглед простички решения през следващите дни могат да доведат до огромни промени за в бъдеще. Тъй като затъмнението  е Лунно и е в Козирог, то влияе по-силно на възрастните хора, особено жените в семейството. В следващите дни обърнете повече внимание на здравето им. Обратите често са бързи и непредвидими.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар