fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 31 ЮЛИ, ПЕТЪК

Изпращаме един от любимите летни месеци с доста „шефска енергия“. Слънцето е в Лъв, а Луната преминава в Козирог минути преди 3 следобед.

Преди това денят започва с Луна без курс в Стрелец, която продължава от 3:08 до 14:58. В тези часове избягвайте организация на почивки зад граница, купуване на самолетни билети и всякакви по-мащабни инициативи, свързани с чужденци. Петък не е благоприятен и за подаване на документи за образование и кандидатстване в университети.

Следобед наблюдаваме трансформация на енергията. Ставаме някак по-концентрирани и сериозни, особено когато говорим за бизнес, работа и изява на нашите лидерски качества.

Дори и да се радваме на слънчеви лъчи, море и ваканция, Луната в Козирог може да ни провокира да поработим или да проверим нещо, което считаме за неотложно. Разбира се много по-силно бихме усетили това влияние на Слънцето в Лъв и Луната в Козирог, ако по принцип сме в позицията на мениджъри.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар