fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 30 АПРИЛ, ЧЕТВЪРТЪК

Днес и през предстоящите 2 дни сме много силно повлияни от съвпада на Меркурий с Уран в Телец! На хоризонта изплуват нови и вълнуващи идеи. Начинът ни на мислене се променя, проявяваме още по-голям интерес към новите технологии, както и новите финансови идеи и системи на плащане (все пак съвпадът е в Телец).

През следващите дни може да научим новини, които наистина ни изненадват и шокират, както и променят плана ни в последния момент.


Днес тези неочаквани промени са силни като тенденция, тъй като имаме тао квадратура между Меркурий и Уран в Телец с Луната в Лъв и Сатурн във Водолей. Днес изобщо не ни се иска да се адаптираме към промените, но просто е наложително.

Колкото и упорство и инат да проявяваме, ще е излишно. На моменти ще липсва чуваемост и всеки ще прави каквото си е наумил.

Това влияе силно на финансовите ни решения, както и на отношенията с децата, тъй като днес Луната е в Лъв (знакът на децата). На моменти ще правим напук, просто за да получим повече внимание.
Днес не пропускайте да отбелязвате повече хубавите неща, които хората правят за вас. През енергията на благодарността денят ви ще премине далеч по-леко и хармонично.

⭐За записване на час за индивидуални консултации👉 https://www.denitsa-astrology.com/konsultacii/astrologichni/

Вашият коментар