fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 26 АВГУСТ, СРЯДА

Луната остава в Стрелец. Това ни прави доста по-позитивни и мащабни в идеите и начина ни на мислене. Активна обаче остава опозицията на Венера в Рак и Юпитер в Козирог. Помислете добре, когато планирате бюджета и инвестициите си и не прекалявайте. Особено, когато говорим за финанси, които влагаме в сферите на дома и семейството, както и на своята кариера и реализация.

Наблюдаваме квадратура на Луната в Стрелец и Меркурий в Дева. Този аспект може да доведе до малко критика и високомерие към хора, които не са на вашето интелектуално ниво или имате разминавания поради вашите културни различия. Т.е. ако сте в чужбина или работите с чужденци, може да усетите аспекта малко повече.

Разминавания може да срещнем и на тема отношение и анализ на детайлите vs мащабен начин намислене и виждане на цялостната картина. Детайлите са важни. Особено в сезона на Дева.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар