fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 24 ЮЛИ, ПЕТЪК

Днес Луната продължава транзита си в точната и организирана Дева, но напрегнатите й аспекти към Нептун в Риби и Венера в Близнаци й „подливат вода“. Или по друга начин казано – на емоционално ниво ни се иска да сме максимално точни и организиране и да не пропуснем никакъв важен детайл. Обаче опозицията към Нептун в Риби често води до някои забавяния и обърквания, а квадратурата към Венера в Близнаци – до разпилявания, често независещи от нас, а от други хора,с които се съобразяваме.

Единственият двойнствен знак, който не е намесен в т. нар. „тао квадратура“ е Стрелец. Ето защо можем да излезем от тези петъчни ситуации като не се самокритикуваме излишно, примем нещата философски и с широка усмивка.

Ако се отправяме на път или плануваме нещо важно, просто можем да направим списък и да си дадем допълнително време, за да сме сигурни, че съдбата няма да ни хване неподготвени.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар