fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 23 ЮЛИ, ЧЕТВЪРТЪК

След интензивни и емоционални дни около Новолунието в Рак, днес зпочваме да виждаме ситуациите далеч по-рационално. За това съдейства Луната, която вече премина в Дева. В по-къснта част от деня тя образува хармоничен аспект към Уран в Телец.

Най-важният аспект днес обаче е точният тригон между Уран в Телец и Меркурий в Рак. Това са планетите на идеите, интелекта и менталното. Уран е високата октава на Меркурий.


Днес и утре ни предстоят нови идеи, срещи с интересни и провокативни хора. Те ни помагат по един лек начин да погледнем нещата от съвсем различна гледна точка. Понякога тези идеи ни идват благодарение на неочаквана среща, ново запознанство, а друг път попадаме на книга или личност, която преобръща светогледа ни. Обикновено учителят идва, когато ученикът е готов.

Меркурий и Уран се асоциират още с новите технологии.Сега е моментът да разучаваме различни програми, включително и за обработка на снимки и видеа.

Тези практични технически умения могат да са ни полезни и за работа,благодарение на практичната Луна в Дева.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар