fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 23 ФЕВРУАРИ, СЪБОТА

Днес Луната във Везни продължава да поставя акцент върху нашите лични взаимоотношения. Аспектите към Уран в Овен и Плутон в Козирог говорят за желание за трансформация, която може да доведе и до напрежение между партньорите.

Релаксирайте с изкуство като посещение на театър, концерт, кино, галерия или излейте емоциите си в творческа дейност. Посветете се на романтика и любов без да губите своите здравословни граници, тъй като Везни и Риби са знаци на компромисите.

Днес е точният съвпад на Венера и Плутон в Козирог. Енергията му ще се усеща още по – силно вечерта след 18ч и през следващите 2 дни, тъй като Луната тепърва ще навлезе в Скорпион.

Любопитен факт е, че сливането на Венера и Плутон е в Козирог на 22 градус. 22-рият градус също се обвързва с енергията на знака Козирог и води до повече трудности и изпитания.

Силната енергия може да изкара на повърхността сенчести теми като ревност, манипулативност, безскрупулност и желание за притежание – както в материален, така и в емоционален план.

В по-висока вибрация това е аспект, в който двойката интуитивно разкрива тайните, психологическите и енергийните си потребности на другия. Или аспект, в който заедно със своя бизнес или личен партньор можем да коментираме задълбочено промяната в своя материален или социален статус.

Кратък период на Луна без курс имаме между 17:10 и 17:56. Това е нашето време за активна почивка този уикенд.

След 18ч Луната преминава в Скорпион. Едно е сигурно в следващите три дни доста тайни ще бъдат разкрити и теми табу ще изплуват на повърхността.

За записване на час за индивидуални консултации: Натиснете тук

Вашият коментар