fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 17 АВГУСТ, ПОНЕДЕЛНИК

Предпоследен лунен ден. Обикновено използваме такива дни, за да довършим задачите си от изминалия месец. И интуитивно имаме желанието да разчистим – по този начин се подготвяме за новия лунен месец, с който идват и новите възможности.

Днес ни очакват няколко по-интересни аспекта. Слънцето и Меркурий в Лъв са в точен съвпад на 25 градуса. Освен това те образуват хармоничен аспект към Марс в Овен и куинконс към Плутон в Козирог.

В такъв момент за много от нас предстоят важни осъзнавания и макар Козирог и Лъв на пръв поглед да нямат нищо общо помежду си, това са два знака, свързани с лидерството, управлението и шефовете. Също с децата и тяхното възпитание. Ето защо при някои денят ще донесе креативни бизнес идеи, най-вече свързани със собствени проекти и възможности за изява.

При други денят ще доведе до важни осъзнавания, свързани с възпитанието и подхода към техните деца.

И в двете сфери е важно да осъзнаем грешките си, защото иначе ще се завъртим в омагьосан кръг, в който уроците се преповтарят.

Днес Луната е без курс до 8:38 сутринта, а в сряда, след две поредни Новолуния в Рак, предстои дългоочаквано Новолуние в Лъв.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар