fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 16 НОЕМВРИ,ПОНЕДЕЛНИК

астрологична прогноза

И днес сме силно повлияни от Новолунието в Скорпион, което настъпи вчера точно с изгрева на слънцето.

С него поставяме началото на новите си намерения за следващия лунен месец. Вече и Меркурий, и Марс не са ретроградни, така че може да се чувстваме изпълнени с повече увереност и позитивизъм по отношение на новите си идеи.

За това загатва и Луната, която вече е в най-позитивния знак – Стрелец.

розови очила

Все пак в по-късната част от деня квадратурата й с Нептун в Риби може да ни помогне да си сложим розовите очила и за момент да се откъснем от реалността. Би било чудесно, ако това стане през някакви творчески или духовни занимания, но все пак не трябва да се настройваме с огромни очаквания.

Продължава и квадратурата на Венера с Плутон и Юпитер в Козирог. За много от нас дните след Новолунието в Скорпион ще са изпълнени с повече трансформации в сферите на партньорството и финансите.

По възможност днес се постарайте да свършите с по-важните си задачи за началото на седмицата. Във вторник Луната е без курс между 9:54 и 18:35.

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар