fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 16 АВГУСТ, НЕДЕЛЯ

Тази неделя някои събития продължат да ни изкарват от зоната ни на комфорт и доста да ни изненадват, тъй като Уран в Телец едва вчера стана ретрограден. Това влияние тип „очаквай неочакваното“ ще продължи и в началото на новата седмица.

Днес Луната в Рак ни кара да се замислим за семейството си, а в края на лунния цикъл по-скоро довършваме задачи, свързани с дома, семейството, близките си жени и всякакви семейни ангажименти.

Отделете необходимото време на близките си, защото вечерта Луната в Рак влиза в заплетена тао квадратура с Марс в Овен и Плутон и Сатурн в Козирог.

Това е моментът, в който за много от нас (най-вече зодия, Асцендент, Луна или повече планети в Рак, Козирог, Овен и Везни) напрежението вкъщи нараства и много лесно могат да се почувстват подразнени или обидени на някой роднина. Други могат да усетят напрежение в дома си или покрай инициатива, свързана с недвижими имоти.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар