fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 15 ОКТОМВРИ, ЧЕТВЪРТЪК

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 15 ОКТОМВРИ, ЧЕТВЪРТЪК

Меркурий от вчера е ретрограден. В същия момент и Слънцето във Везни е в точен напрегнат аспект с Марс в Овен! Двете планети образуват напрегнат аспект и с Плутон в Козирог!

Няма какво да се лъжем – енергията тези дни изобщо не е лека. Необходимо е да положим по-големи усилия за физическото си здраве, както и за справянето с гнева.

Може би ние самите сме гневни, но поради някаква причина сдържаме гнева си, например защото са ни учили, че не е възпитано да повишаваме тон, или защото са ни казвали, че не сме „добри деца“, ако изразяваме гнева си.

Справяне с гнева

Ако това е нашият сценарий, може изведнъж да избухнем и от нас да излезе всичко, което сме задържали. Или точно обратното – по позицията на Слънцето и Луната във Везни да срещнем партньор-огледало и изведнъж да се очудим защо някой е толкова груб към нас. А всъщност този човек просто да отрази всички наши задържани емоции.

Тъй като в аспекта участва и Плутон,а и Меркурий е ретро в Скорпион, просто няма скрито-покрито. Няма къде да залъгваме и на къде да се самозалъгваме. Няма и смисъл, защото всички задържани емоции, в един момент се отразяват и на нашето физическо здраве.

Днес на преден план излизат и всякакви отложени решения, свързани с професионални и лични партньорства. Утре е Новолунието във Везни, а днес е последният Лунен ден. Квадратурата на Слънцето във Везни и Плутон в Козирог също иска трансформация. Ето защо няма да е странно, ако много хора приключват партньорства. С толкова ретроградни планети често тези решения са дълго отлагани, добри обмислени и е трябвало да се случат много по-рано.

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар