fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 13 МАРТ, СРЯДА

Въпреки ретроградния  Меркурий, ни очаква един доста продуктивен ден. Слънцето в Риби и Плутон в Козирог са в точен хармоничен аспект! Това влияние е прекрасно, ако днес искаме да убедим някой или да правим по-задълбочено проучване.

Съвпадът на ретро Меркурий и Слънцето в Риби по-скоро биха ни отвели в дълбочината на стари теми и идеи.

Денят е прекрасен за хората с влияние или тези, които днес ще трябва да влияят на някой, било то чрез презентация или диалог.

Марс в Телец също е в точен хармоничен аспект със Сатурн в Козирог. Това ни помага днес да работим упорито и систематизирано по план. Този аспект говори за издръжливост, дори ако работата и ангажиментите са в повече.

Ако вкъщи нещо дребно се е развалило, можем да използваме аспекта да го поправим. Марс е в хармоничен аспект и с Меркурий в Риби, така че може да поправяме течове, тръби и т.н.

Разбира се това се отнася и за колата ни, тъй като днес Луната е в Близнаци и това допълнително дава фокус върху транспорта.

Луната в Близнаци привлича доста динамика и контакти през днешния ден. Подходяща е и за срещи с приятели и познати, които отдавна не сме виждали.

За записване на час за индивидуални консултации: Натиснете тук

Вашият коментар