fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 11 ЮЛИ, СЪБОТА

Екшън събота! 6:49-8:06. Започваме сутринта с кратък привидно спокоен сутрешен интервал на Луна без курс в Риби. Но това е само затишие пред буря. Още с влизането си в Овен, Луната започва да върви към точен съвпад с Марс.

Взривоопасна комбинация – буквално и преносно. Денят е изключително активен, събитията се развиват бързо и много лесно гнева и емоциите достигат своята кулминация.

В такъв момент е важно шофьорите да не се правят на рали състезатели и да си напомнят, че не са сами на пътя, тъй като Меркурий все още е ретрограден, при това образува квадратура към Луната и Марс в Овен.

В личен план много лесно избухваме и влизаме в скандали. Няма смисъл да си разваляме почивните дни, тъй като квадратурите между планети в Овен и Рак ще продължат и утре. В звезден превод – нищо чудно единият да реагира импулсивно и в гнева си да каже неща,които не мисли, а след това другият (по-чувствителният) да се сърди с дни.

Използвайте енергията на деня градивно и спортувайте.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар