fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 1 МАРТ, ПЕТЪК

Първият ден от месеца ще е изключително активен и творчески, но конструктивен. За това допринася точният хармоничен аспект между Марс в Телец и Слънцето в Риби. Използвайте енергията да подредите задачите си, защото след 5-ти март ни очакват три седмици  с обичайния заподозрян ретрограден Меркурий.

В по-ранната част от деня ще се по-чувстваме по-активни, тъй като и Луната, и Слънцето имат благоприятни аспекти към Марс. Това ни помага да вършим задачите си енергично и с необходимата увереност и ентусиазъм. Добър момент и за хората, които обичат да спортуват или да бъдат максимално активни по време на деня си.

Луната в Козирог е в съвпад със Сатурн и Плутон. Днес ще се чувстваме доста по-амбициозни. Слънцето също е в съвпад с Нептун в Риби. Това помага интуицията ни да ни води, докато следваме ясния път към целите си.

Днес е един от ползотворните дни преди началото на хаотичния ретро Меркурий в Риби.

Очаква ни още едно интересно астрологично събитие.

Около 18:50 Венера – повелителката на красотата, партньорствата и финансите навлиза във Водолей. Планетата ще остане там до 26-ти март.

Разбира се, това ще ни прави доста по-свободолюбиви в личните ни отношения.

А под влияние и на ретро Меркурий много хора тепърва ще преоткриват любовта в лицето на свои стари приятели и добри познати.

В началото на март бъдете изключително внимателни с нови контакти, възникнали по интернет. Венера във Водолей (знака на иновациите) е в напрегнат аспект с Уран (планетата на онлайн пространството).

Честита Баба Марта и чудесен месец!

За записване на час за индивидуални консултации: Натиснете тук

 

Вашият коментар