fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ПЕТЪК 13-ТИ

Астрологията няма нищо общо с вярването за петък 13-ти! И въпреки това, този път и някои астро фактори са налице. Вчера беше последният съвпад на Юпитер и Плутон. Той още повече засилва влиянието на Слънцето в Скорпион, така че за някои този петък 13-ти наистина ще е фатален.

От друга страна Марс за последен ден е ретрограден в Овен (Най-сетне!). Проблемът е, че последните дни влиянието му е по-силно. От друга страна съвпада на Юпитер и Плутон дава изключително силна енергия за материализиране на мислите ни.

Разбира се, че колективното съзнание влияе. Когато много хора се страхуват от суеверия за петък 13-ти, това понижава вибрацията и страховете ни сякаш оживяват.

петък-13

В по-ранната част от деня Луната е във Везни и образува напрегнати аспекти към Юпитер и Плутон в Козирог. Днес ще ни е по-трудно да вземаме решения без да се посъветваме с някой. На моменти ще се чувстваме по-колебливи и неуверени.

Някои от нас ще изпитат силно желание да приключат с професионална или лична връзка. Други просто ще усетят нужда да се освободят от прекалено многото компромиси в живота си.

Луната е без курс между 13:32 и 18:19. Факт, че това време не е най-благоприятното за нови инициативи, нито пък разговори за уточняване на отношенията. След 18:19 и Луната преминава в Скорпион. Намираме се точно преди Новолунието в Скорпион, което засилва фаталистичността на този петък 13-ти, както и интересите ни към всички тебу. Новолунието в най-мистичния и потаен знак ще се състои тази неделя. До тогава на прицел остават всички „скорпионски теми“.

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар