fbpx

Телец – Годишен хороскоп за 2019

Какви са новите правила на изобилието?

След 6-ти март 2019г. Уран – планетата на промените – се завръща в Телец. Парадоксално е как планетата на неочакваните промени преминава през знака, който най-малко обича изненадите. През 2019г. най-повлияни от Уран са Телците родени между 21.04 и 1.05.

През изминалите години се учехме как да поемаме рискове. Сега тепърва ще се учим как да бъдем практични  и  иновативни в методите за печелене на пари. Много Телци ще преоткрият онлайн търговията и плюсовете на това да работиш и печелиш от вкъщи.

Представете си колко хубаво би било да печелите от любимите си занимания като мода, музика, естетика, кулинария, земеделие или градинарство? Е, всичко това става все по-реалистично. С развитието на новите технологии все повече хора могат да научат за вашите таланти. И все повече хора ще ценят всичко, което е естествено, авторско и некомерсиално.

Женската енергия и парите

Много хора не знаят, но женската енергия се свързва с това да печелим през удоволствието. Затова и повечето независими богати жени са известни актриси, певици или дизайнери. Работата единствено като средство за оцеляване и печелене на пари се свързва с мъжката енергия. Ето защо и жените, които мразят работата си и работят само, за да се издържат, са в мъжка енергия и срещат много повече трудности и в личния си живот.

Не е необходимо веднага да напускате работа си, тъй като по природа сте ориентирани да търсите сигурност и стабилност, но нищо не ви пречи да започнете да развивате хобито си като професия.

Преди да вземете важно решение се запитайте :“Това ще ми помогне ли да осъществя мечтите си?“. Ако отговорът е „да“, значи усилията и времето ви си заслужават. Ако не – намерете по-вдъхновяваща дейност, в която да ги вложите.

Подробна прогноза за вашия зодиакален знак по месеци и декади, Лунен календар за 2019 и практики как да сбъдвате желанията си ще откриете тук.

 

Вашият коментар