fbpx

СЛЪНЦЕ ОПОЗИЦИЯ ПЛУТОН: СЯНКАТА – РЕСУРС ИЛИ РАЗРУШЕНИЕ?

В средата на юли настъпи моментът за един от най-интензивните астрологични аспекти – Слънце опозция Плутон. Слънцето е нашето Его, таланти и изява пред света. Плутон е трансформацията, планетата, която управлява живота и смъртта и понякога разрушава всичко. За да може после да го съгради на ново. Разбира се, приемете всичко това като една метафора за неизбежните трансформации и цикличност в живота.

По-неосъзнатите хора не познават сянката си и всеки челен сблъсък с нея дълбоко ги плаши. Но хората с по-висока вибрация знаят, че понякога кризите са неизбежният път да преминем на по-високо ниво и да се превърнем в по-добра версия на себе си. Като се замислим пеперудата през колко стадия минава, докато полети… същото е и с плутоновите кризи.

Днес, както и през следващите 2 дни, Вселената ни провокира да си зададем въпроса – Какво е необходимо да променя в себе си? Какво вече не ми служи? Може би това са страхове, които отдавна е необходимо да оставим? Може би това е желанието ни за власт и контрол над всяка ситуация (Плутон в Козирог)? Може би това е недоверието в живота? Или кариера, която вече не чувстваме като нашата.

В социален план това напрежение също се усеща доста силно. Рак е знак на народа, Козирог – на политиците и властимащите. На структурите, които е необходимо също да преминат през някакво обновление. Да, понякога по трудния начин, защото в повечето случаи хората правят драстични промени едва когато са притиснати от обстоятелствата.

В кариерата много от нас ще се сблъскат с недоволство към шефове, авторитети и администрация.

Все пак сянката е ресурс и няма как да опознаеш напълно потенциала и светлината си, преди да опознаеш и най-тъмните кътчета от самия себе си.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар