fbpx

Скорпион – Годишен хороскоп за 2019

През 2019г. нито една от по-бавните планети няма да преминава през Скорпион. Въпреки това, силно отражение върху живота ви ще има Уран в Телец. Планетата внася неочаквани промени в живота ни, отключва бунтаря в нас и желанието ни за свобода.

Тъй като периодът продължава цели седем години, не всички Скорпиони ще усетят промените още през 2019г.

Уран и вашата сянка

Уран в сектора на сянката напомня на Скорпионите да опознаят първо себе си и да изградят щастлива връзка със самите себе си, преди да потърсят такава с друг човек.

Иначе връзката често би била в едно по-ниско проявление. Непостоянна, хаотична, бунтарска, водеща ни до лудост.

Когато в такива периоди привличаме връзки от разстояние или връзки с хора, които вече имат семейство или сериозен партньор, е необходимо да се замислим дали на подсъзнателно ниво не изпитваме страх от обвързване?

Какво ни носи свободата на една постоянна връзка от разстояние или с човек, който знаем, че няма да бъде изцяло отдаден на нас? Дали ние самите също не изпитваме страх да се отдадем? Ще загубим ли себе си в отношенията и къде са нашите граници?

Партньорството като отражение

Ние винаги несъзнателно привличаме партньор, който отговаря на нашата собствена вибрация. Често, ако ние или партньорът израснем много, а другият човек отказва да се развива, започваме да се разминаваме вибрационно, откъдето се стига до емоционални и/или физически раздели.

Уран просто носи със себе си бунтарския дух и вятъра на промяната, но несъмнено ние не можем да го обвиняваме за нашите несполуки в живота. Той взима само толкова, колкото ни пречи да продължим напред към новото си аз.

 

Вашият коментар