fbpx

Риби – Годишен хороскоп за 2019

Свързване с космичната енергия

Главният управител на Риби – Нептун навлезе във вашия знак през 2011-а  и ще остане там до януари 2026г. Както сами разбирате това е един много дълъг период, който ви помага да се гмурнете в дълбочината на своята интуитивна, творческа и духовна водна природа.

Това е изключително важно, тъй като основният управител на Риби Нептун е във вашия знак едва през 165 години! Това означава, че дори в семейството си да имате предци от вашата зодия (баби, дядовци, прародители и т.н.), много тях не са преживяли такъв етап от живота си.

Очаквайте през следващите години да развиете почти пророческо шесто чувство!

Порталът към духовното

Нептун в Риби, отваря портала на духовността за ерата, в която живеем. И може би  забелязвате как през  последните години все повече се говори за Вселената, енергията, силата на мисълта, вибрацията на думите. Духовните практики, йогата, медитациите, психологията и др. стават все по-популярни и в Европа. Тази тенденция ще се развива все повече и това е прекрасна новина за по-духовните от вас.

В този етап всички ние се учим да бъдем по-осъзнати и да си даваме сметка, че има нещо отвъд материалния свят.

С Нептун в Риби се гмуркаме в дълбочината на езотеричното и мистичното, докосваме се все по-близко до необятните тайни на Вселената…

Юпитер и Нептун – пътешествие към духовността

През 2019г. се случва нещо изключително интересно. Риби е един от зодиакалните знаци, които имат има два управителя. Това се Нептун и Юпитер. През цялата 2019г. и двете планети се намират в своите най-благоприятни позиции. Нептун е в Риби, а Юпитер – в Стрелец. Това се случва изключително рядко! Вижте как ще ви се отрази.

Подробна прогноза за вашия зодиакален знак по месеци и декади, Лунен календар за 2019 и практики как да сбъдвате желанията си ще откриете тук.

Вашият коментар