fbpx

Новолуние в Овен – Време за действие

Новолунието в Овен ни зарежда с повече кураж и увереност.Овен е знак на действието и ако искаме да се свържем с високата му вибрация, е необходимо да да предприемем някакво ново действие. Овен е детето на зодиака. Имате ли идея ви изпълва с ентусизаъм?

Овен е първият мъжки знак.Може би имате някакъв план,който изисква повече смелост…

В ниската ни вибрация това Новолуние ни прави прекалено ориентирани към Егото. А прекомерената проява на Его често е източник на суета и притеснения. Тогава за нас има значение задължително да сме видяни и забелязани.Търсим чуждата оценка.Сръжаваме се с въображеми врагове в битка да бъдем „най-добрите“,неосъзнавайки, че всички сме едно цяло,а по-добри от нас винаги ще има.

Прекомерената проява на Его е източник и на притеснения, защото там ние губим вярвата във Вселената и си мислим,че все можем да контролираме.

Новолунието в Овен покачва адреналина.Удосваме се! Това понякога е хубаво, защото гневът ни изкчва над страха. Вече не сме сковани и можем да предприемем действие и крачка напред.

Съвпада на Марс и Плутон в Козирог

Новолунието в Овен е на 4 градуса. Всеки един от нас с познания по астрология може да види в коя област от Наталната му карта попада то. Къде ще има нова възможност, осъзнаване и инициатива в следващия лунен месец. Паралелно имаме и съвпад на Марс и Плутон, които в момента са на 24 и 25 градуса в Козирог.

Този съвпад се свързва с качества като воля, дисциплина, отдаденост. Но и желание за власт и контрол. Съвпадът на Марс и Плутон в Козирог е като да съчетаеш дълъг маратон за издържливост с няколко часа катерене в планински условия преди финала.

Ето защо, ако в момента срещате препятствие,не се отказвайте. Вселената тества вашата воля и дисциплина. Като и какви решения (Марс) успявате да взимате в ситуация на криза (Плутон). Въпреки Новолунието в Овен, съвпадът е в Козирог. Знак на плана, времето и методичността. Ето защо не прибързвайте. Обмислете добре.

Ако тази статия е била интересна и полезна за вас, тук може да разгледате всички видове индивидуални консултации.

*Следете страницата ми във фейсбук Деница Красимирова – Denitsa Krasimirova Yanakieva за еждневни астрологични прогнози и видеа по актуалните събития. Всеки понеделник може да слушате и рубриката ми „Марс и Венера“ по радио N joy точно след новините в 8 и 9 сутринта.

 

Вашият коментар