fbpx

МАРС В ОВЕН КВАДРАТУРА ПЛУТОН В КОЗИРОГ – НАЧАЛО НА ИСТОРИЯТА

Борба за власт. Марс е много силен в Овен. Много войнствен и отстояващ се. Плутон в Козирог иска власт и правила. Марс може да се разглежда като личната ни воля и себеотстояване. Плутон – като колективната. Овен е индивидуализма, Козирог – политиците и администрацията.

Ако преведем езика на звездите, този аспект показва колко много ни е омръзнало и колко гняв, дори агресия, могат да предизвикат в нас правила и управление, с които не сме съгласни. Марс в Овен е борбен – когато иска нещо не се отказва. Бори се със страст и увереност в себе си и правотата си.

Но това е само началото на историята, която звездите пишат за нас. В предстоящите 4 месеца ще срещнем този точен аспект 3 пъти.

Средата на историята, когато интригата става още по-сериозна е 9 октомври, когато Марс е ретрограден в Овен. Т.е. сега се надига недоволство и желание да се борим и отстоим пред хора или човек с повече власт. Има правила,с които се борим, защото ги считаме за абсурдни.

Но ако сега този конфликт не намери своето решение, в средата на октомври ще придобие съвсем различни нюанси. Нещата ще станат доста по-сериозни.

Развръзката на сагата Марс-Плутон идва на 20-ти декември, когато за последен път срещаме този аспект.

В социален план виждаме как ще се прояви. В личен – това е етап, в който много хора ще се борят за повишение или промяна в кариерната си позиция. По-често ще се усеща гняв и недоволство към хора, от чиито решения сме зависими. Ще се бунтуваме срещу правила и система, които намираме за нечестни или остарели.

В такива моменти се хвърляме с много страст в битките. Но те са трудни и за двете страни.

Опитайте се да не бъдете агресивни или арогантни, да не бъдете жертви и да изкачвате социалната стълбица с осъзнатост. Не се поддавайте на низки страсти и манипулативни предложения.

Ако има човек, на когото завиждате, сега е моментът да помислите какво има този човек, което вие нямате. Какво е необходимо да промените в себе си и отношението си към света, за да го получите това, което ви липсва?

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар