fbpx

Козирог – Годишен хороскоп за 2019

Още една съдбоносна година

Ако има знак, при който можем да кажем, че през годината всичко се случва наведнъж, това е Козирогът.

През 2019г. Сатурн и Плутон продължават своя бавен транзит в Козирог. Интересното е, че към тях се присъединява и Южния лунен възел.

Това означава, че рядко се намирате в толкова важен, сериозен и кармичен етап от живота си. Може да се огледате и за истории на ваши познати Козирози и ще видите как при всеки един от тях има важният елемент от съзряването. От неизбежните решения и ясните резултати на всичко, което сте направили и не сте направили през изминалите години.

Сатурн в Козирог – планетата на кармата

Трудно можем да говорим само за Сатурн в Козирог без да разгледаме влиянието на Плутон и Южния възел на луната. Все пак ще се опитаме поговорим малко за всеки един транзит, за да внесем повече яснота в живота ви.

Важният кармичен период за вас започна още от 20-ти декември 2017г., но продължава почти до края на 2020г.  Краят на този цикъл може да отпразнувате тържествено едва на 17-ти декември 2020г.

Някои от вас ще кажат „Много дълго!“, „Защо пак на мен?!“ и т.н., но трябва да знаете, че този цикъл се повтаря едва веднъж на 29 – 30г.

Нови отговорности

Сатурн е планета на кармата, дисциплината, законите, кариерата и отговорността. Ето защо много Козирози ще влязат в една от най-важните и отговорни  роли в живота си – тази на родителя.

Други ще бъдат повишени и ще получат признание, но всичко това е в резултат на много търпение, труд и желязна дисциплина. При вас нищо не се случва даром и съдбата често тества вашата воля.

Козирозите, които не получат повишение, е твърде вероятно да се сблъскат с неприятната истина, че не са положили достатъчно усилия до момента, или просто не са на подходящото работно място.

Подробна прогноза за вашия зодиакален знак по месеци и декади, Лунен календар за 2019 и практики как да сбъдвате желанията си ще откриете тук.

Вашият коментар