fbpx

Дева – Годишен хороскоп за 2019

Мъдростта при взимането на важни решения

Сатурн в Козирог ви зарежда с желание да се доказвате и да живеете в повече ред, организация, план и дисциплина. Позитивната енергия дава добри възможности на Девите, които търсят нова работа или начин да се утвърдят пред ръководството.Да получат признание за своята отдаденост, лоялност и честност.

Много от вас ще получат по-високо признание за своите постижения. То може да бъде под форма на награда или повишение.

Този благоприятен аспект ще усещате най-силно в различни периоди от годината. Те са специфични според вашата дата на раждане. Знанието за тези периоди може да ви помогне да си потърсите нова работа или да си поискате повишение в най-добрия момент.

През 2019г. най-силно благоприятното влияние на Сатурн в Козирог ще усещат втората декада Деви. Това са тези от вас, които празнуват рождения си ден между 3-ти и 13-ти септември.

За вас най-благоприятните периоди са между 1-ви януари и 4-ти април 2019г. и по-късно през годината – между 30-ти май и 19-ти декември.

Трета декада Деви са тези от вас, които празнуват между 14-ти  и 23-ти септември. Те усещат най-благоприятното влияние на Сатурн между 5-ти април и 29-ти май и по-късно през годината – между 19-ти и 29-ти декември 2019г.

При родените между 23.08 и 2.09 това влияние се усеща по-слабо на едно енергийно ниво. Въпреки това те успяват да запазят своята логичност, прагматичност и рационалност.

Възможности за дългосрочна връзка

Освен доверието, което оправдават  в професионален план, много Деви ще изградят по-сериозни и задълбочени отношения в личния си живот. Това е добра новина за всички Деви, които се страхуват да не попаднат в морално остарялата, но все още споменава категория на „стари моми“ и „ергени“.

Критиките към Девата

Девата има голям страх от това, защото сама осъзнава колко е критична и колко трудно може да бъде съжителството с нея. Ако имате приятели и роднини Деви (или с асцендент или Луна в Дева), моля ви, за доброто на всички, спрете да говорите за личния им живот. Не им задавайте въпроси кога ще се омъжат, кога ще имат деца, кога ще подредят живота си?!

Това е гарантирана рецепта да ги отдалечите от себе си и те да не искат повече да разговарят с вас. Най-големият съдник на Девата е самата тя. Критиките и анализите й сама към себе си са напълно достатъчни.

Подробна прогноза за вашия зодиакален знак по месеци и декади, Лунен календар за 2019 и практики как да сбъдвате желанията си ще откриете тук.

Вашият коментар