fbpx

Венера съвпад Уран в Телец -Неочаквани промени в любовта и финансите

„Очаквай неочакваното!“ Това е дивизът на Уран, до която и сфера от живота ни да се докосне. Открит по време на време на Френската революция, той определено носи със себе си духа на революционните промени!

Венера – плантета на любовта и финансите е в най-силната си позиция именно в Телец (и Везни, да няма обидени).И се чувства толкова комфортно и сигурно в Телец…до появата на Уран, разбира се.

Все пак за какво да следим през следващите няколко дни:

Инвестиции

Уран управлява всички иновации, всичко, което се случва онлайн. Със съвпада на Венера и Уран в Телец за броени часове може да наблюдаваме големи скокове и спадове на инвестиционния пазар, както и в криптовалутите.За часове.Понякога дори за минути. Дали ще са за добро? Това вече зависи от индивуалната ви карта с дата,час и място на раждане.

Отношения

Любовта! Уран управлява вятъра, така че символично определено можем да говорим за вятъра на промяната.

Уран управлява свободата и не е странно, че в Телец изобщо не му е комфортно. Тези дни много хора ще искат да се освободят от отношения, в които се чустват обсебени от партньора,в които присъства ревност или финансова зависимост.

Уран управлява изненадите, онлайн пространството и приятелството. Често в такива моменти неочаквано срещаме любовта онлайн (дори, когато не вярваме в нея) или разбираме,че някои от приятелите ни е влюбен в нас.

В такива дни нерядко има и повече работа за бракоразводните адвокати. Обикновено бракоразводните дела, стартирали в такъв момент, водят до огромни финансови и имуществени промени.

Що се отнася до новите или тайните отношения, обикновено те са символ на генерална промяна, която искаме да направим с личния си живот. Нищо общо с отношенията,които сме имали до момента.

По-често възникват и връзки от разстояния,както и най-сетне много от нас осъзнават страха си от обвързване и защо „все не им върви в любовта“.

Външен вид

Венера съвпад Уран в Телец е царица на онлайн пазаруването. Особено що се отнася до стоки и услуги, които ни носят наслада като козметика,дрехи,бижута. Хоби кулинарите и хоби градинарите се ориентират към тяхната страст.

И все пак в такива моменти дори и редовните клиенти могат да изненадат своите дългогодишни фризьори и дерматолози с промените, които им е хрумнало да сътворят с външния си вид.

Сега е моментът да разчупим стила си и да излезем от зоната си на комфорт. Разбира се,премерено. Това може би не е добър съвет за хората,които имат склонност към ексцентричност и импулсивност.

Кариера

Често в такива дни ни идват нови финансови идеи.Особено как да печелим онлайн. Нерядко пред нас се отваря и неочаквана нова възможност за професионално партньорство. Тези дни са особено продуктивни за креативни професии като графични и уеб дизайнери,музиканти, певци и др., които могат да имат блестящи идеи.

За някои тези промени за възможност, за други – ценен опит.

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар