fbpx

Везни – Годишен хороскоп за 2019

Сатурн – строгият, но справедлив учител

През 2019г. Сатурн – планетата на нашите житейски уроци продължава пътешествието си в друг кардинален знак – Козирог. Предполага се, че през 2018г. Везните, родени от 23.09 до 3.10, вече са научили уроците си и са преминали по-сериозния етап на съзряване. За вас 2019г. няма да е толкова претрупана с ангажименти. Вие ще имате възможност да се насладите на повече свободно време за себе си.

Сега под строгото, но справедливо око на Сатурн попадат Везните, родени между 3.10 и 23.10.

Сатурн няма да ви създава големи трудности и тревоги, ако сте добре запознати с неговата енергия. Ето малко повече информация, която може да ви бъде полезна.

Игра по правилата

Везни управлява съда, Козирог – законите. През 2015г. дори имаше проучване, че във Върховния касационен и Върховния административен съд в България има най-много представители на слънчевия знак Везни. Според статистиката те бяха последвани от идеалистите Водолеи и царствените Лъвове.

Отвъд любопитните факти, да се върнем към Сатурн в Козирог, който ни санкционира, когато не играем по правилата. Представете си, че той е като строг, но справедлив учител от едно време.

Първо те респектира и едва когато заслужиш, ти пише високи оценки. Ето защо дори и да ви е малко по-трудно, проявете характер и търпение и не се отказвайте от своите цел. Макар те да се получават малко по-бавно, е жизнено важно да бъдете упори и последователни.

Учите се как да управлявате времето си

Не влизайте в големи конфликти с по-висшестоящи – ваши преподаватели, ментори или работодатели. При някои от вас тези конфликти могат да се отнасят към авторитет в семейството.

Дори когато нещата изглеждат бавни, нищо не е загубено. Мъдростта, която сте придобили, ще ви даде двойна скорост за в бъдеще!

Подробна прогноза за вашия зодиакален знак по месеци и декади, Лунен календар за 2019 и практики как да сбъдвате желанията си ще откриете тук.

 

Вашият коментар