fbpx

Близнаци – Годишен хороскоп за 2019

Влиянието на Юпитер в Стрелец

През 2019г. Юпитер – планетата на експанзията е във вашия противоположен знак Стрелец.

Това често крие опасност да се надцените и да се нагърбите с повече отговорности, отколкото действително можете да поемете. Когато носим много дини под една мишница, несъмнено поемаме риск, че може да изпуснем някоя от тях. А и често достигаме до крайната цел малко по-бавно или просто не довършваме нещата докрай.

Причината да захващате толкова много неща едновременно е, че будният ви ум винаги е готов за нови приключения. Да не говорим, че в Близнаците живеят най-малко двама човека и отнема известно време, докато те се разберат помежду си и вземат решение. Със сигурност и на вас не ви е лесно с толкова емоции, но се старайте да преценете добре възможностите и времето си.

Надценявате ли се?

Изкушаващо е да попаднете в капана на Юпитер и да си повярвате твърде много. Да се надцените. Напрегнатият аспект е между Юпитер в Стрелец и вашето Слънце в Близнаци. Близнаци и Стрелец са два от най-интелектуалните знаци. Бъдете самонаблюдателни и дали проявявате високомерие. Особено към хората, които не са на вашето интелектуално ниво.

Вселената ни наказва жестоко, когато сме високомерни. Съдбата рано или късно ни показва натрупаната карма. И ние сами изпитваме на гърба си отношението, което сме показали.

Потенциалът ви е тук и сега

Другият урок през 2019-а година е свързан с вашите големи очаквания. Давайте най-доброто от себе си, но без да имате очаквания. Колкото по-големи са очакванията, толкова по-големи са разочарованията. Очакванията са живот в бъдещето,а вашият най-голям потенциал е в тук и сега.

Подробна прогноза за вашия зодиакален знак по месеци и декади, Лунен календар за 2019 и практики как да сбъдвате желанията си ще откриете тук.

 

Вашият коментар