fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 9 НОЕМВРИ, ПОНЕДЕЛНИК

любов, интимност

Започваме емоционална седмица, изпълнена с толкова много астрологични събития! Най-важните сред тях са завръщането на Меркурий в Скорпион, съвпадът на Юпитер и Плутон в Козирог за трети и последен път тази година, приключването на ретроградния Марс в Овен (най-сетне) и Новолунието в Скорпион в неделя. С него и изпращаме тази толкова интензивна седмица, изпълнена с обрати!

Днес най-важният аспект е опозицията на Венера във Везни с Марс в Овен! Какъв сблъсък! Венера се чувства най-добре във Везни, Марс също е най-силен в Овен! Двете планети заедно се асоциират с любовта, взаимоотношенията, интимността и привличането! Друга тема е бизнесът.

Тук в много партньорства ще има сблъсък между „Аз“ и „ние“. Между компромисът и желанието да стане на твоето. Между балансът даване-получаване.

астрологична прогноза

Днес много професионални и лични партньорства ще бъдат прекратени. Макар и за някои тези решения да изглеждат импулсивни, най-вероятно дълго е събирана смелост, за да се стигне до тук.

Луната е в Лъв до 15:30, което още повече засилва нашия драматизъм. Може би до 15:30 фокусът ще е по-скоро върху лични конфликти, свързани с любовта и децата.
След 15:30 Луната преминава в Дева и на преден план излизат важни работни решения.

В момента е възможно да има дори конфликти на тема здраве, хигиена и мерки предвид цялостната ситуация.

Луната е без курс между 13:05 и 15:30. Ето защо в това време на деня се посветете на рутинни задачи и разговори.

Може би за някои от нас на пръв поглед драматично събитие като прекратяване на отношения или спор, всъщност е възможност да отстоиш себе си и да спреш да правиш ненужни компромиси.

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар