fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 8 АПРИЛ,ЧЕТВЪРТЪК

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 8 АПРИЛ

Повлияни от Луната в Риби, днес ще имаме един по-спокоен ден. По време на деня Луната в Риби е в точен хармоничен с Уран в Телец. Благоприятен момент за хората, които се занимават с творчество и изкуство, както и за останалите, които искат да релаксират с по-спокойни занимания като йога,медитации и слушане на музика. В крайна сметка всяка една дейност,която ни носи спокойствие и уединение може да бъде форма на медитация.

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 8 АПРИЛ

В следващите няколко дни сме силно повлияни и от квадратурата на Марс в Близнаци и Нептун в Риби. Този аспект е напълно точен на 9-ти април,но въпреки това влияе до края на седмицата.

По-склонни сме да проявяваме наивност и да сме по-хаотични и объркани в действията си.

Самозаблуди и несъзнателно въвличане в интриги не са изключени. Тук доста трябва да внимаваме да не влезем в ролята на жертвата и спасителя. Предизвикателен аспект и за хората, които имат проблем с границите си и склонност към зависимости.

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар