fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 3 СЕПТЕМВРИ, ЧЕТВЪРТЪК

Днес оставаме силно повлияни от трансформиращата енергия на Пълнолунието по оста Дева- Риби. Актуални са темите с промените в грижата за здравето, както и раздялата с нашите зависимости и вредни навици.
Темата за зависимостите и справянето с емоциите, които ни вкарват в роля на жертва е особено силна днес, когато Луната в Риби е в съвпад с Нептун.

 От какво искаме да избягаме през своите зависимости? Кои емоции заглушаваме? Заглушените емоции до какви физически заболявания водят? Дали понякога “бягаме” в духовното или творческото (Риби), а губим връзката си с маретията и тялото (Дева е земен знак)?

Много са темите по оста Дева-Риби и все актуални за времето,в което живеем.

Друга тема е свързана с начина, по който отравяме (Нептун), чистотата на средата, в която живеем (Дева). Ето защо сезонът на Дева  е точният момент да започнем да рециклираме или да се включим в инициатива, свързана с разчистване, опазване на околната среда или  засаждане на повече дървета.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар