fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 3 АПРИЛ, СЪБОТА

астрологична прогноза - луна без курс

Посрещаме деня с Луна без курс, която продължава от 8:23 сутринта до 11:13. Малко преди обяд започва и по-продуктивната част от деня.

Луната навлиза в Козирог, така че този уикенед ще мислим повече за отговорността, сериозните си решения и чувството си за дълг.

За много от нас темата този уикенд ще е поемането на отговорност. Козирог е знак на кармата, а „карма“в буквален превод означава действие. Много е важно каква карма посяваме с нашите действия.

астрологична прогноза - баланс

Доста силна е енергията от кардиналните знаци Овен и Козирог, така че работим върху своята инициативност и лидерски качества. За много от нас се очертава един работен уикенд, или дори да не е работен буквално, то изпълнен със задачи.

Предвид съчетанието на Слънцето в Овен и Луната в Козирог, е необходимо да намерим добрия баланс между желанието си нещата да се случват тук, сега и на момента и възможността да проявим търпение и дисциплина. Да се борим за нещата, които искаме. Но и да изчакаме, когато е необходимо.

През следващите дни ще проявяваме много инат и упорство.

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар