fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 28 МАЙ,ЧЕТВЪРТЪК

КАКВО ЩЕ НИ ДОНЕСЕ МЕРКУРИЙ В РАК?

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 28 МАЙ,ЧЕТВЪРТЪК

Луната остава в Лъв и днес, а в по-ранната част от деня е в хармоничен аспект със Слънцето в Близнаци. Това прави денят ни благоприятен за изява и подготовка на презентации.

Най-важното астро събитие днес безспорно е преминаването на Меркурий в Рак,където ще остане чак до 5-ти август. Необичайно дълго поради ретроградието му между 18 юни и 12 юли.

Планетата на комуникациите преминава в емоционалния Рак късно вечерта, а още от вчера образува съвпад със Северния възел в последния градус на Близнаци.

Това носи усещане за цел и завършеност. Меркурий е нашият разум, Северният лунен възел – нашата цел. За да постигнем нещо, първо трябва да можем да си го представим като факт. Да живеем в тази реалност. Тогава Вселената казва “Да!” на нашите цели и започваме да виждаме възможностите.

Меркурий в Рак ще ни направи много по-обрани в комуникацията, държейки да запазим личното си пространство. Ще говорим и мислим много повече за дома, семейството, родителството, майчинството и емоциите си. Ще общуваме повече с близките си. Тази тенденция важни до началото на август.

Емоциите от миналото и неотработените теми със семейството ще ни застигнат по време на ретроградния период 18 юни-12 юли. Това е и моментът да лекуваме някои стари травми от детството.

Конкретно днес денят е най-ефективен до 16:31, а след това Луната е без курс. По естествен път денят забавя своя ход.

Вашият коментар