fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 20 ФЕВРУАРИ, СРЯДА

Днес все още сме силно повлияни от енергията на Пълнолунието в Дева.  Неговото влияние е най-интензивно в първите 24 часа – до 17:53 на 20.02. Повече за Пълнолунието може да прочетете тук.

Дева е знак на чистотата и здравето. Това е един много силен момент за изчистване на нашето тяло от токсините. И днес консумирайте по-лека храна и не забравяйте, че до голяма степен можем да се балансираме през храната, която избираме.

И ако Дева е знак на физическото здраве и рутината, то Риби е знак на подсъзнанието и на нашата психика. Следователно денят е много подходящ да работим върху своите недостатъци и психологически травми чрез йога, медитация и психоанализа.

Денят е прекрасен да подредим работното си място, организирайки шкафове и документи и да изхвърлим ненужните неща.

Въпреки това, денят не е много хармоничен за подписване на договори. Продължава съвпадът на Меркурий и Нептун . Ето защо  трезвата ни преценка лесно може да бъде замъглена.

Днес правилните решения идват, когато намерим баланса между логиката и интуицията.  Когато разумът и сърцето не са едно мнение, все още не сме готови да вземем окончателно решение.

За записване за консултации: Натиснете тук.

Вашият коментар