fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2 АПРИЛ, ПЕТЪК

Днес продължаваме да усещаме влиянието на силната огнена стихия. Слънцето и Венера в Овен са в точен хармоничен аспект с Луната в Стрелец. Много хубав момент за хората, които имат нужда от повече увереност и възможност да се заявят. Добър момент да се учим да мислим за себе си и да се отстояваме.

Разбира се понякога научаваме този урок през ситуация, която привличаме в ежедневието си. Например днес в малко по-късната част от деня предстои точен напрегнат аспект между Луната в Стрелец и Марс в Близнаци. Той ще засили ситуации на липса на тактичност и проява на нетърпение и вербална агресия.

астрологична прогноза - увереност

Това обаче ни дава добра възможност да се научим да бъдем открити за нуждите си.

Или да се учим да овладяваме гнева си като си повтаряме колко е важно първо да мислим, а след това да говорим.

Днес имаме точен хармоничен аспект между Меркурий в Риби и Плутон в Козирог. Той засилва нашата интуиция и проницателност. Този петък можем да правим доста задълбочен рисърч на информация.

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар