fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 19 ЮЛИ, НЕДЕЛЯ

Ден преди Новолунието в Рак. Обикновено последният Лунен ден от месеца е момент за довършване, разчистване и подготовка за новото начало.  Луната вече е в Рак. Знакът на семейството, дома, уюта и фамилните дела. По-скоро в тези области ще отмятаме задачи и ще довършваме някакви неща. Включително и провеждане на семейни разговори и срещи, които са останали отложени или не са приключени. Все пак Меркурий- планетата на комуникациите също е в Рак.

На моменти може да сме малко по-раздразнителни, тъй като не липсват и някои предизвикателни аспекти. Като квадратурата на Луната в Рак с Марс в Овен и опозицията на Слънцето в Рак със Сатурн в Козирог. Усеща се някакво упорство, обида и желание да се противопоставим на някои от по-възрастните хора в семейството или на някои от началниците на работното място.

Ако не проявим търпение, това може да прерасне в конфликт с нашия баща или шеф,а  последствията да са по-дълготрайни, отколкото би ни се искало. Опитайте се да проявите необходимото уважение и да си припомните темата за йерархичността, независимо дали ви е  приятно.

В личен план не приемайте нещата толкова лично. Всеки комуникира и интерпретира информацията на базата на своите неотработени психологически травми. Не можем да променим хората, но можем да си зададем честно въпроса „Защо реагирам по този начин? Какво стои зад това?“.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар