fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 18 ОКТОМВРИ, НЕДЕЛЯ

Каква седмица само! Много от нас с въздишка посрещат неделя и нямат търпение да я изпратят!

Неделя обаче също ни е подготвила астро изненади. Днес пък Венера в Дева образува аспект към Нептун в Риби и двете също не могат да се разберат.

Нептун е високата октава на Венера и се асоциира с безграничната, романтична и безусловна любов. Да, обаче подобен напрегнат аспект води до големи и нереалистични очаквания и изисквания в любовта.Може да имаш някакви критерии в главата си, но те да нямат нищо общо с реалността или човека срещу теб.

Нереалистични очаквания в любовта

В такива дни и финансовите ни решения не са сред най-разумните, така че помислете добре преди да харчите или инвестирате.

Луната продължава транзита си в Скорпион и образува хармонични аспекти към Нептун в Риби и Плутон в Козирог. Може би най-добрият вариант е днес да вложим енергията си в по-духовни/психологически занимания или просто да измислим релаксиращо уикенд хоби като това да отидем на йога или спа.

Починете добре, защото днес, но и в понеделник е активна квадратурата на Слънцето във Везни и Сатурн в Козирог – не знаете с колко и каква работа ще трябва да се справите в началото на седмицата.

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар