fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 16 АПРИЛ,ПЕТЪК

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 16 АПРИЛ,ПЕТЪК

Днес имаме точна квадратура между Слънцето в Овен и Плутон в Козирог. Аспектът се усеща до края на седмицата. Всяка направена промяна води до бързи и видими трансформации. Промените са наложителни, дори когато не се чувстваме готови.

Аспектът влияе най-силно на хората с доминантна енергия от кардиналните знаци.Това са представителите на зодия/Асцендент/Луна и лични планети (Венера,Марс и Меркурий) в Овен, Козирог, Рак и Везни. Особено, родените с планети в последните градуси на тези знаци (20-29).

Може да преминем през конфронтация с шефове и авторитети. Да се противопоставяме на власт и влияние. До доловим манипулации,които не са ни по вкуса.

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 16 АПРИЛ,ПЕТЪК

Но понякога битката е психологическа.Обикновено най-големите врагове сме си самите ние. А останалото е отражение.

Важно е да отбележим, че Слънцето в Овен и Марс в Близнаци са в точен хармоничен аспект към Юпитер във Водолей. Денят ще е съпътстван и от някои по-мащабни и добри идеи, както и от увереност, че промените са за добро.

Сутринта и по обяд имаме съвпад на Луната в Близнаци и Северният лунен възел. Кармична позиция, която показва, че в този момент срещите, разговорите, идеите и информацията, които достигат до нас не са случайни.

Предстои ни още един активен ден. Не се притеснявайте от промените, те са път към еволюцията и в дългосрочен план са за добро.

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар