fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 14 МАРТ, ЧЕТВЪРТЪК

Днес и утре са едни от дните, в които най-силно усещаме влиянието на ретроградния Меркурий в Риби. В момента той е в съвпад със Слънцето и образува напрегнати аспекти към Луната в Близнаци и Юпитер в Стрелец.

В ниско проявление това би довело да разпиляване на енергията ни, захващане с много неща, които не довършваме до край и надценяване на себе си и ситуациите. Внимавайте с обещанията.

За проблемите с техниката, превозните средства и договорите – също е ясно.

Във високо проявление ще можем да направим анализ на ситуации от миналото и да се адаптираме към вече настъпилите промени.

Всички тези подвижни знаци ни помагат да сме много по-гъвкави, но към събития, които вече са се случили и поради една или друга причина не искаме да приемем или погледнем от различен ъгъл.

Днес и през следващите дни можем да използваме съвпадът на Слънцето и ретро Меркурий,за да потърсим свои изгубени вещи или документи.

Денят е активен до 14:30, а след това предстои период на Луна без курс.

След 14:30 някои от уговорките и плановете ни за деня е възможно да се променят.

Опитайте се да свършите по-важните си задачи до ранния следобед, а след това бъдете доста внимателни към детайлите и начина по който поднасяте информацията. Луната без курс в Близнаци продължава до 23:50.

За записване на час за индивидуални консултации: Натиснете тук

Вашият коментар